mustetta lattialla …

Olin juuri levittänyt uuden, joululahjaksi Ipeltä saadun valkoisen käsinkudotun (Ipen itse tekemän) räsymaton juuri pestylle, kimmeltävälle lattialle.  Jolloin mustepullo tippui, ja kuului valtaisa räsähdys ja huusin että ”PERKELE”. Muste levisi nätisti pitkin kiiltelevää lattiaa ja saavutti maton kulmaa, ja minä vedin mattoa pois tieltä ja mietin samalla että millä ilveellä saan musteen siivottua ja kuinkakohan monta euroa tässäkin tuli menetettyä.

Matto selvisi muutamalla musteroiskeella, lattia värjääntyi mustaksi siitä kohdasta, missä korkkimatto on huonosti leikattu ja sen alta näkyy vähän betonia. Päädyin Temperaan ostamaan uutta mustetta ja ostin samalla uuden kalligrafiakynän, joka siis on se väline, jolla pääsääntöisesti tussaan työni (päivistä lukuunottamatta, koska se on niin pieni että siihen on turha kalligrafiakynällä tuhraista).

Säästyneen maton kunniaksi päätin julkaista tämän ensimmäisen luonnoksen, jonka uusilla välineilläni tein. Päiviskin jatkuu taas, ja sainpa väännettyä kvaakkiinkin tammikuun haastetehtävän, jonka lisään jossain vaiheessa myös tänne blogiin.

inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.